Архив

Уважаеми колеги,

05.01.2018

Ние, екипът на СИП 2000 вече усещаме празничното настроение и сме в очакване на прекрасните Коледни и Новогодишни празници.

По този повод искаме да изразим огромната благодарност към всички Вас, които ни се доверихте, възползвахте се от услугите, които предлагаме и се абонирахте за нашите две печатни издания: списание "Обществени поръчки" и списание "Училищен счетоводител".

 

Както вече сме споделяли, цел и мисия на фирмата е да сме практически полезни за Вас, защото каквито и да са статистиките и тенденциите, в реалната работа се сблъскваме с реални проблеми и те трябва да бъдат разрешавани с реални решения.

 

Искаме да благодарим на всички Вас, които през годината активно се свързваха с нас и заедно разрешавахме изникналите казуси и въпроси. Така помогнахме да се изяснят редица спорни теми по нелеката материя на ЗОП както и по различни счетоводни въпроси.

 

Искаме да благодарим и на всички Вас, които посетихте организираните от нас Национални работни срещи и сред многото предложения, които получавате, избрахте именно организираното от нас събитие.

 

В заключение пожелаваме на всички Вас крепко здраве, празнично настроение и семейно щастие.

Нека новата 2018 година ви донесе много успехи в професионален и личен план. Нека късмета и щастието бъдат ваши верни другари.

Честити Коледни и Новогодишни празници!

- екипа на СИП 2000


© 2023 СИП 2000 Всички права запазени!