Архив

ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ: ПОЛЗВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО ОНЛАЙН УСЛУГИТЕ НА ЗОП СЪВЕТНИК

20.03.2020

Във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната, решихме да подпомогнем всички експерти, занимаващи се с обществени поръчки и да предоставим:

  • За всички безплатно услугите на ЗОП СЪВЕТНИК до 30 април 2020г.
  • За нашите потребители-клиенти срокът на абонамента им се удължава с един месец.

Заявете Вашия безплатен достъп, по следните начини:


Позвънете ни на телефони:   0700 89 093 / 0877 399 917.

  Пишете ни на електронен адрес: zopsavetnik@sip2000.bg , като ни предоставите следната информация:  Вашето име, телефонен номер и електронен адрес.


Инструкция за ползване на услугата, може да намерите: ТУК .

Обучителна система "ЗОП СЪВЕТНИК–обединени информационни услуги по ЗОП" е изцяло онлайн насочена към практиката и новите изменения в сферата на обществените поръчки и може да се използва при работа от вкъщи. Тя е внимателно подбрана колекция от услуги по ЗОП, която Ви осигурява винаги ИНФОРМИРАНОСТ, ПОДКРЕПА и ЗНАНИЕ на високо професионално равнище и ефективни решения на многобройните предизвикателства на динамичното "ЗОП ежедневие".

Повече информация за услугата, може да прочетете : ТУК 

"Наясно сме колко стрес и промени в начина на живота за експерта на обществени поръчки носят извънредните мерки за COVID-19 и нововъдените промени в ЗОП и ППЗОП. Ние сме с Вас и в тези тежки моменти с призив: Останете си вкъщи.  Не пропускайте нищо от ЗОП, ние ще сме с Вас в точния момент с възможността да учите онлайн от вкъщи.“

 

Петър Петев – управител на „СИП-2000“


© 2023 СИП 2000 Всички права запазени!