Новини   Назад

АБОНАМЕНТНАТА КАМПАНИЯ ЗА 2022 г. ЗА СПИСАНИЕ „ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ“ Е В РАЗГАРА СИ

Желаем да ВИ уведомим , че абонаментната кампания за списание „Обществени поръчки“ за новата 2022 г. вече тече на пълни обороти .

Списание „ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ” е тясно специализирано издание за възложители и експерти в областта на обществените поръчки. Списанието публикува само актуална практическа проблематика, свързана с подготовка, планиране, провеждане на процедурите за възлагане на обществени поръчки и тяхното обжалване. Списанието може да се определи като практически наръчник на експертите, занимаващи се с обществени поръчки. На страниците на списанието могат да се видят становищата и мненията на: Агенцията по обществени поръчки, Комисията за защита на конкуренцията, Сметна палата на Република България, Управляващите органи по оперативни програми, възложители, участници в процедурите, експерти. Списанието е практически ориентирано и дава навременни и актуални отговори на въпроси, които будят противоречиво тълкуване и прилагане в провеждането на процедурите по ЗОП.

Πpaвeн ĸoнcyлтaнт и инициaтop зa издaвaнeтo нa списанието e г-н Πeтъp Πeтeв, ĸoйтo e c дългогoдишeн oпит в пpилaгaнeтo нa мaтepиятa нa oбщecтвeнитe пopъчĸи. Глaвeн peдaĸтop и eдин oт aвтopитe нa cпиcaниeтo e г-жa Mapиaнa Kaцapoвa – водещ експерт по обществени поръчки.

 

КАКВО ПРЕДЛАГА ЕЛЕКТРОННОТО ИЗДАНИЕ И КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА МУ?

 

  • ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ НА СТРАНИЦИ.
  • Онлайн достъп до електронен формат на списанието за един IP адрес.
  • Уведомление чрез e-mail до абоната за публикуването на броя.
  • Подреждане нa броевете под формата на каталог с възможност за падащо

съдържание на броя при кликване.

  • Възможност за търсене на статии.
  • Възможност за получаване на втори и следващ IP адрес за ползване на

списанието на преференциална цена.

ЦЕНИ НА АБОНАМЕНТА ЗА 2022 г. на сп. Обществени поръчки:

 

  • Хартиен вариант: 280 лв. с ДДС
  • Електронен вариант: 200 лв. с ДДС
  • Електронен вариант за втори и следващ IP адрес: 90 лв. с ДДС
  • Хартиен + електронен вариант: 360 лв. с ДДС

Таксата за абонамента включва 12 броя списания за месеците от януари до декември 2022 г.

Всеки наш абонат за електронния вариант на списанието за 2022 г. може да получи електронен достъп до броевете ни за предходните две години (напр. за 2021 и 2020 г. – при абонамент за 2022 г.) на преференциална цена от 120 лв. с ДДС.Отстъпка от цената на организираните от списание „Обществени поръчки” присъствени обучения (за срока на абонамента);© 2022 СИП 2000 Всички права запазени!