Семинари   Назад

ЮБИЛЕЙНА НАЦИОНАЛНА РАБОТНА СРЕЩА НА ВЪЗЛОЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ – ПРОЛЕТ 2024 г.

Срещата ще се проведе в периода 13-15 март 2024 г. в хотел „Kings’ Valley Medical & Spa“, където в кралска атмосфера, през призмата на вече 20-годишния ни опит, ще разгледаме правната уредба на обществените поръчки, практиката по прилагането й, както и предизвикателствата при работа с ЦАИС ЕОП.

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на организираната от „СИП-2000“ ООД и списание „Обществени поръчки“ юбилейна Национална работна среща на възложителите на обществени поръчки – Пролет 2024 г., посветена на  20-годишнината от провеждането на първия семинар на „СИП-2000“ ООД. 

Отново фокусът на вниманието ни ще бъде в три направления:

  • Промени в правната уредба на обществените поръчки от 2023 – 2024 г.
  • Какво не научихме за обществените поръчки през последните 20 години - работещи начини за минимизиране на грешките при възлагане на обществени поръчки, изведени от практиката на ВАС и СЕС.
  • ЦАИС ЕОП - анализ на грешките и проблемите от създаването й до днес. Практически указания за попълване на новите електронни образци.

Лектори по време на срещата отново ще са Мариана Кацарова, Аделина Ковачева и Анелия Цветанова, а неин водещ ще е Петър Петев – основател на списание „Обществени поръчки“ и управител на „СИП-2000“ ООД.

Подготвили сме много полезна информация, практическа работа  и възможности за въпроси и дискусия. Разбира се, погрижили сме се и за развлекателната част, която ще бъде свързана с интересни изненади.

Надяваме се заедно да превърнем срещата в едно незабравимо и полезно преживяване.

Нашите цел и мисия са да сме винаги до Вас и да сме Ви от полза.

 

Присъединете се и Вие !

 

Допълнителна информация относно записване и условия за участие в срещата може да получите на електронната страница на „СИП - 2000“ ООД www.sip2000.bg  или на телефон 0877 399 960.

 

 © 2024 СИП 2000 Всички права запазени!