Новини

УСПЕШНО ПРИКЛЮЧИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЕМИНАР НА СИП-2000 ОТНОСНО СТРОИТЕЛСТВОТО

30.01.2024

 

При висок интерес, професионална и лична удовлетвореност на участниците, приключи специализираният онлайн семинар на тема: „АКТУАЛНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ В ОБЛАСТТА НА СТРОИТЕЛСТВОТО“.

 

Събитието се проведе на 24 и 25 януари 2024 г. в електронната платформа „LiveWebinar“.

 

Водещ и лектор бе адв. Петър Петев, който представи и проблемите в хода на изпълнение на договорите за обществена поръчка за строителство. Г-жа Анелия Цветанова акцентира на подготовката на обществена поръчка за строителство, съчетана с най-важните промени в Закона за обществените поръчки от октомври 2023 г. 

 

Гост лектор на събитието бе арх. Атанас Недевски, който сподели своя опит в особености при възлагане на инженеринг, строителен и авторски надзор, както и представи специализираната нормативна база за изпълнение на строителството.

 

Г-жа Доника Куртева разгледа през дългогодишния си опит в сферата на обществените поръчки, свързани със строителство какви са основните грешки и нарушения. А експертът ни г-жа Даниела Желева допълни лекционната част с допълнителни споразумения за изменение на договор за обществена поръчка, както и проблематиката за методика за изменение на цената на договор за обществена поръчка, в резултат на инфлация.

 

Сред главните фокуси на събитието бяха проблематиката при възлагане на проектиране, както и особености при възлагане на инженеринг, строителен и авторски надзор.

 

Екипът на „СИП-2000“ ООД изказва благодарност на всички колеги за активно участие в обучителната програма.

 

                 

                                                                   

                                                                                                                                            


© 2024 СИП 2000 Всички права запазени!