Новини

УСПЕШНО ПРИКЛЮЧИ ПЪРВОТО ЕДНОМЕСЕЧЕНО ВЪВЕЖДАЩО ОБУЧЕНИЕ ПО ЦАИС ЕОП

24.08.2020

„СИП-2000“ ООД успешно реализира новата си услуга „Едномесечно въвеждащо обучение по Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП)“.

Като един добър и опитен партньор на възложителите на обществени поръчки установихме, че обемът от информация относно техническото боравене в Платформата е практически неусвоим в рамките на един или два дни и е необходимо значително по-дълго време за предаване и усвояване на тази информация. За това целта на това обучение беше в рамките на един месец да помогнем да се положат основите на потребителския профил на организацията, в която работите, като изградите нейната система в синтез със закона и познатата ни съдебна практика.

Въвеждащото обучение по ЦАИС ЕОП се проведе в периода от 20 юли до 21 август 2020 г. по отделни модули на Платформата.

Всеки понеделник в рамките на два астрономически часа се провеждаше онлайн уебинар с лектор г-жа Анелия Цветанова – Минчева.

В реално време участниците имаха възможност да извървят заедно пътя по създаването и приключването на една електронна обществена поръчка и след това да приложат знанията си, като се упражнят.

Подробно се дискутираха възможностите на платформата, практически въпроси, често допускани грешки и добри практики.

За по-ефективното усвояване на материала и придобиване на опит с работата в Платформата бяха подготвяни ежедневни обучителни, информационни и подпомагащи материали, които спомогнаха за индивидуалната работа на всеки участник.

Обучението се проведе при изключително висок интерес. Всички участници в обучението получиха сертификати за участие.

Благодарим Ви за участието, за положителните отзиви и многото въпроси!

Благодарим Ви,  че отново ни избрахте и се доверихте на нас!

Екипът на „СИП-2000“ ООД

 


© 2023 СИП 2000 Всички права запазени!