Новини

СИП-2000 ОРГАНИЗИРА В БУРГАС СРЕЩА – ДИСКУСИЯ НА ТЕМА: „АДМИНИСТРАТИВНОНАКАЗАТЕЛНА И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ НА ВЪЗЛОЖИТЕЛИТЕ ПО ЗОП“

27.03.2024

Каним всички ВЪЗЛОЖИТЕЛИ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ОТ ОБЛАСТИТЕ БУРГАС, СЛИВЕН И ЯМБОЛ на безплатна среща-дискусия, организирана от „СИП-2000“ ООД и списание „Обществени поръчки“, която ще се проведе на:

11.04.2024г. (ЧЕТВЪРТЪК), ГР. БУРГАС, ХОТЕЛ БЪЛГАРИЯ,  КОНФЕРЕНТЕН ЦЕНТЪР.

   На събитието са поканени всички, които носят реалната отговорност и поставят подписа си под всяка обществена поръчка. В Закона за обществените поръчки (ЗОП) Вие се подписвате на документи, които са създадени от друг. Затова, знаете ли дали експертите, които подготвят процедури за Вас, има ли от къде да получат надеждна информация и подкрепа? А знаете ли, че в новоприетите изменения от октомври 2023 г. следва УДВОЯВАНЕ на глобите, лично за възложителя като физическо лице, като максимално предвидената достига до 75 000 лв.?

 

 В тази връзка на събитието ще се обсъдят най-ефективната превенция за недопускане на нарушения, водещи до административно-наказателна и наказателна отговорност.

За да бъдете напълно убедени в безупречността на всяка обществена поръчка, ще намерим най-правилните и подходящи за Вас решения!

Подпишете се под защитима процедура, елиминирайки вероятността за съставени актове до нула!

 

Участието в срещата е безплатно, като броя на участниците от една организация е ограничен до двама.

Молим за потвърждение на Вашето присъствие, като посочите организация и имена на участниците в срещата, както и контакти за връзка на e-mail: marketing@sip2000.bg или 0877399945.

Побързайте, местата са ограничени!

Програма за събитието, може да намерите: тук

 

С уважение,

Екипът на СИП-2000


© 2024 СИП 2000 Всички права запазени!