Новини

СИП-2000 ООД УВЕЛИЧАВА ЕКИПА СИ

29.06.2022

Във връзка с разрастването на нашата компания търсим нови експерти по ЗОП, които ще работят с потенциални клиенти.

Какво предстои да правите:

Ще назначим експерти по ЗОП, които да бъдат регионални акаунт мениджъри и мениджъри по продажби за нашите клиенти за съответния регион. Да участват с удоволствие в работния процес, в контактуването с клиенти, в услугите и обученията, които провежда дружеството.

Условия на труд

Предлагаме формат за работа по местонахождение - в офис и хоум офис по предпочитание на експерта.

Възнаграждението, което предлагаме е комбинирано – основна заплата плюс добавка за резултат като минимално това е 1800 лв. и максимално 3000 лв. нето.

 Изисквания:

  • Висше юридическо образование;
  • Опит на подобна позиция - юридически стаж.

Ако обичате и умеете да общувате, чувате събеседника, лесно контактувате и получавате стимул от процеса на работа, ако сте устойчиви на стрес, бързо се учите, фокусирани върху резултатите и в момента търсите работа или искате да преминете на следващо ниво - нашето предложение е за Вас.

Присъеденете се към семейството на СИП – 2000 ООД и ще получите възможност да станете част от екип с водещи експерти в България – Мариана Кацарова, Аделина Ковачева, Анелия Минчева и Петър Петев. Възползвайте се от възможността за професионално израстване в обучителния център на СИП- 2000 ООД, както и от възможността за лична и екипна реализация.

Телефон за връзка: 0877399933 - Петър Петев или директно изпращайте Вашето CV на е-адрес: asistent@sip2000.bg.


© 2022 СИП 2000 Всички права запазени!