Новини

При засилен интерес успешно приключи първата ни за 2023 г. присъствена Национална работна среща на възложителите на обществени поръчки – Зима 2023 г.

02.03.2023

Събитието се проведе на 22-24 февруари 2023 г. в  колоритния и изпълнен с история български град Пловдив, където по същото време протече и Пловдивският международен панаир. Наш домакин бе Спа хотел „Гранд хотел Пловдив“ ****.

В първия ден от семинара, след тържественото му откриване от г-н Петър Петев – основател на списание „Обществени поръчки“ и управител на „СИП – 2000“ ООД,  г-жа Мариана Кацарова представи новите  Проблемни области в практиката по възлагане на обществени поръчки, като показа и демонстративно в ЦАИС ЕОП основни моменти от света на електронното възлагане.

През втория ден, лекторът Аделина Ковачева направи преглед на актуалната практика на ВАС и СЕС относно често допусканите грешки от възложителите при организиране и провеждане на процедури. А през третия ден от срещата Анелия Цветанова-Минчева представи актуални насоки за работа с ЦАИС ЕОП, като във фокуса на внимание ще бъдат специфичните техники и инструменти за възлагане - рамково споразумение, електронен търг, динамична система за покупки и квалификационни система.  

Благодарим на всички, които участваха в семинара! Действително беше много полезно и много приятно! Видео клипът може да намерите : ТУК.


© 2023 СИП 2000 Всички права запазени!