Семинари   Назад

Национална работна среща на възложителите на обществени поръчки – Зима 2023 г.

Срещата ще се проведе в периода 22 - 24 февруари 2023 г. в  колоритния и изпълнен с история български град Пловдив, където по същото време ще протича Пловдивският международен панаир. Наш домакин ще бъде „Гранд хотел Пловдив“ **** .

Имаме удоволствието да Ви поканим на организираната от нас първа за Новата 2023 г. Национална работна среща на възложителите на обществени поръчки – Зима 2023 г.

Срещата ще премине под надслов „Нови моменти и актуални въпроси на  обществените поръчки - 2023“ в три тематични направления:

  • Проблемни области в практиката по възлагане на обществени поръчки;
  • Нарушения при обществените поръчки, съгласно решенията на Върховния административен съд  (ВАС) и Съда на Европейския съюз (СЕС);
  • Актуални насоки при работа с ЦАИС ЕОП - специфични техники и инструменти за възлагане.

Традиционно, през първия ден от срещата, г-жа Мариана Кацарова ще представи основните моменти от възлагането на обществени поръчки, които създават проблеми в практиката, както и предстоящите промени в Закона за обществените поръчки.

През втория ден, г-жа Аделина Ковачева ще направи преглед на актуалната практика на ВАС и СЕС относно често допусканите грешки от възложителите при организиране и провеждане на процедури.

В третия ден от срещата г-жа Анелия Минчева ще представи актуални насоки за работа с ЦАИС ЕОП, като във фокуса на внимание ще бъдат специфичните техники и инструменти за възлагане - рамково споразумение, електронен търг, динамична система за покупки и квалификационни система.    

Водещ на срещата ще бъде управителя на „СИП – 2000“ ООД - Петър Петев.

Ще се опитаме отново да осигурим за Вас едно незабравимо и полезно преживяване, защото нашата цел и мисия са да сме винаги до Вас и да сме Вас.

Допълнителна информация относно заявяване и условия за участие в срещата може да получите на телефон 0877 399 960.© 2023 СИП 2000 Всички права запазени!