Семинари   Назад

Първа национална работна среща за 2019г. на възложителите на обществени поръчки

ще се състои в периода от 20 до 22 февруари 2019г. в гр. Велинград

Уважаеми колеги,

Щастливи сме да Ви информираме, че в периода от 20 до 22 февруари 2019г. в гр. Велинград в хотел Гранд  хотел „Велинград“ **** и Парк-Хотел „Олимп”& СПА**** ще се състои първия семинар за 2019г. по Закона за Обществените поръчки, организиран от СИП-2000 ООД и списание „Обществени поръчки“. 

 

 

Въведените промени с извънреден брой 86 на Държавен вестник от 18.10.2018г., както и предстоящите промени в Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки (ППЗОП) се очаква да доведат до множество предизвикателства пред възложителите, поради тази причина предстоящата работна среща ще бъде проведена в две направления:

 

  •  Коментар на измененията в ЗОП и ППЗОП;
  •  Електронно възлагане на обществени поръчки.

 

В първото направление, като лектор г-жа Мариана Кацарова, ще представи отражение на промените в нормативната уредба за 2018г. и 2019г.

Във второто направление, посветено на електронното възлагане на обществените поръчки, с лектор г-жа Анелия Цветанова-Минчева, ще се обърне внимание на проблематиката на електронните подписи при ЕЕДОП, както и ще бъде разгледана актуална информация за възлагане на обществени поръчки чрез централизираната платформа.

 

Водещ на срещата ще бъде г-н Петър Петев.

 

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Вашето присъствие е важно за нас. За това сме се погрижили за едно незабравимо преживяване.
Подготвили сме Ви много приятни изненади, като една от тях е присъствието на гост изпълнител, който ще се погрижи за доброто ни настроение. Нека заедно вдигнем тост в духа на тематичния месец февруари - празникът на любовта и виното, отпивайки от различни видове вина, които ще са част от изненадите. Благодарим на всички за огромния интерес, проявен през 2018г. !

С уважение, адв. Петър Петев

 

 

ПОДГОТВИЛИ СМЕ ВИ МНОГО ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ!

Оставаме на Ваше разположение за повече въпроси и заявки.

Допълнителна информация относно записване и условията за участие, можете да получите на тел. +359 877 399 960, тел./факс: 082 82 32 30, е-mail: office@sip2000.bg

 © 2019 СИП 2000 Всички права запазени!